Batterij-service

Klaar voor de start met een batterij van Bosch

Wist u dat een kapotte batterij de belangrijkste oorzaak is van pech onderweg? Vooral in de wintermaanden, als het buiten koud is, heeft de batterij het moeilijk. In deze periode gaan de meeste batterijen stuk. Laat uw batterij dus regelmatig controleren, zodat u zeker weet dat deze nog voldoende kracht heeft. Zo verkleint u de kans dat de batterij het onderweg begeeft. 
 

Batterijen van Bosch

Bij een batterij zijn vooral het vermogen en de betrouwbaarheid van belang. Op dat gebied is Bosch dé wereldwijde standaard. Bosch biedt voor elk type auto een passende batterij. 
 

Enkele voordelen van een Bosch-batterij

– 100 % onderhoudsvrij: omdat Bosch-batterijen een minimale hoeveelheid water verbruiken, is er geen onderhoud nodig.
– Langere levensduur: de batterijen van Bosch zijn voorzien van Bosch Silver-technologie en gaan daardoor gemiddeld langer mee dan andere batterijen. 
– Hoger startvermogen, ook bij winterse temperaturen: dankzij de bijzonder hoge capaciteits- en koudstartstromen, garanderen Bosch-batterijen dat uw auto bij bijna elke buitentemperatuur start.
 

Bosch: kwaliteit en betrouwbaarheid

AutoCrew is een werkplaatsconcept van Bosch. Bosch levert ons de onderdelen, technische trainingen en diagnoseapparatuur. Dus ook voor baterijen van Bosch bent u bij AutoCrew aan het juiste adres.